nathilliothumbnailwebsite2.0lowres
Video afspelen

Werknemer van de maand

Van professioneel basketballer naar hypotheekmedewerker. Het is geen alledaagse carrièreswitch. Zo zie je maar weer: werkgeluk is 100% persoonlijk. In deze video zie je het verhaal van Nathillio, een inspirerend verhaal over persoonlijk werkgeluk.

Werkgeluk staat centraal bij Team Carrierecafe

Ons interne team bestaat inmiddels uit 22 vrouwen en mannen. Vrouwen en mannen die iedere dag alles geven om het werkgeluk van onze professionals te bevorderen.

fotopeterrond500x500
aminelowres
debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
edward lowres
lottelowres
7662 corne bouwman
max4353 lowres
1514 stef huiskamp
1339 damian
lesleyrond mailfoto
tatianavierkant

Ons team

De collega’s van Team Carrierecafe zijn zonder uitzondering gedreven en doen vol passie hun werk. Het doel is voor ons allemaal helder: we willen werkgeluk bevorderen. Een gelukkige professional is productief, proactief, gemotiveerd en betrokken bij zijn opdrachtgever. Kortom: iedereen wint als wij ons werk goed hebben gedaan.

Waarom kies jij voor Carrierecafe Detachering?

De persoon achter jouw CV is net zo belangrijk als het CV zelf. Wij willen alles van je weten: wie ben je, wat drijft je, wat heb je gedaan in je carrière en wat wil je nog doen? We maken de perfecte match nadat we jou hebben leren kennen. We zijn pas tevreden als jij op je plaats zit. Ben jij op zoek naar het ultieme werkgeluk? Omdat je hooguit ‘tevreden’ bent met je huidige baan of omdat je contract afloopt? Doe ons en jezelf een plezier en maak kennis met ons!

Hoe het allemaal begon

Een broodje opslag of een broodje ontslag? Cappuccino of espresso? Anno 2002 zijn dit de vragen die je krijgt als je het Carrierecafe op de Fruitstraat in Utrecht binnenloopt. Carrierecafe bestaat 20 jaar. Lees meer op de Geschiedenis pagina!

Bekijk de geschiedenis

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1