Over Carrierecafe

‘’ Carrierecafe is continue op zoek naar nieuwe talenten‘’

Carrierecafe is een Werving & Selectie en Detacheringsbureau en wij zijn continue op zoek naar talenten in opdracht van onze klanten. Als intermediair leggen wij de brug van deze talenten naar een nieuwe baan of opdracht, waarbij onze doelgroep op MBO/HBO en WO-niveau opgeleid is.

Wie zijn onze consultants?

Onze consultants beschikken over ruime ervaring in deze expertisegebieden en kunnen inhoudelijk meepraten over de vacatures. Zij hebben namelijk zelf in één van de vakgebieden gewerkt en zijn door deze ervaring goed op de hoogte van wat er in de branche speelt. Hierdoor zijn wij in staat om de inhoud van de functieprofielen goed te doorzien, zowel de harde eisen als de competenties. Zie ons team

Wie zoeken wij?

Wij bemiddelen branchebreed, echter, onze expertise ligt in de branches:

 • Personal banking
 • Business banking
 • Finance & support
Wij hechten veel waarden aan de persoon achter het CV

Iedereen die met ons in gesprek gaat, ervaart een informele sfeer en laagdrempelige ambiance, en in deze setting houden wij een leuk gesprek met de kandidaat. Op deze wijze kan een kandidaat zich open presenteren waardoor wij een betere match kunnen maken naar de beschikbare vacature(s) om zo de brug te leggen naar de nieuwe baan of opdracht.

Wij houden ons puur bezig met onze corebusiness: matchen van vraag en aanbod. Daar zijn wij goed en gedreven in. Of het gaat om een vaste baan of een interim-opdracht, Carrierecafe biedt arbeidsbemiddeling op maat: diverse vormen van dienstverlening.

Geschiedenis

Op 14 augustus 2001 deponeerden we officieel onze naam en een half jaar later hebben wij, Dorien Smit en Erwin ter Horst, Carrierecafe opgestart. Met trots kijken wij als partners en als compagnons terug op al weer 15 mooie, maar ook zeer roerige jaren.

In een achteraf gezien economisch niet gemakkelijke tijd, hebben wij kans gezien Carrierecafe gestalte en vorm te geven. Onze core business was en is nog steeds het matchen van vraag en aanbod, en inmiddels hebben wij onze dienstverlening uitgebreid.

De eerste paar jaren lag onze focus op Werving & Selectie: We plaatsten zoveel mogelijk werkzoekenden op vaste banen tegen een vaste prijs. Daarnaast was Carrierecafe een horecagelegenheid, een café, waar men ook terecht kon voor het houden van een feestje, of het nuttigen van een broodje. Deze combinatie was nieuw en onderscheidend in de markt en leverde veel nieuwsgierige en positieve aandacht op.

Lees verder

Geschiedenis
 • 2003

  Na 3 jaar 'pionieren' een representatief kantoorpand in Utrecht.

 • 2005

  Wij bemiddelen nieuwe medewerkers nu op basis van W&S als detachering.

 • 2007

  Nieuwe expertises! Bank & Verzekeringen, ICT, Sales, Office Support en Finance.

 • 2009

  Eind 2008 begin 2009 raakt de Crisis ook Carrierecafe. We sloegen ons er succesvol doorheen.

 • 2015

  Na jaren van crisis zagen we de vraag naar talenten weer aantrekken. We groeien weer hard!

 • 2017

  Carrierecafe bestaat 15 jaar en we behalen de mijlpaal van 100 medewerkers.

Missie

Carrierecafe bemiddelt professionals bij opdrachtgevers binnen de Bank & Verzekeringen en Finance, waarbij persoonlijk aandacht voor de professional als opdrachtgevers centraal staan. Onze belangrijkste pijlers zijn:

Persoonlijke aandacht
Professionele aanpak in bemiddeling
Klant en professional van Carrierecafe staan centraal
Maximale flexibiliteit voor de professional als klant

Missie

Werken met grote merken

Nationale Nederlanden
Rabobank
ASR
Zakelijk Inkomen
Florius
Achmea
iONLED
ING
ABN AMRO
Stater
FGH
TDMFCO
Unive

Voor jou

Young professionals

Etiam non dolor vehicula, vulputate ante eget, mattis leo. Aenean massa sem, vestibulum at nulla eget, semper tincidunt massa. Nunc odio diam, commodo sed nisl in, placerat pulvinar est. Donec ultricies sem eu sagittis blandit. Praesent non consequat ipsum. Donec eget lacus accumsan, semper metus eu, dictum enim.

Lees verder

Professionals & seniors

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nam interdum felis erat, at pretium purus sollicitudin at. Morbi nec ipsum id metus sagittis iaculis. Praesent dictum turpis nulla, et cursus magna condimentum et. Sed eu quam eget dui iaculis interdum at eu sem. Sed eu faucibus neque. Donec sodales ut purus sit amet tristique.

Lees verder

Deze website gebruikt cookies. Ik ga hier mee akkoord.