Hypotheekspecialist

HBO
Fulltime
Amersfoort, Hilversum

Als Hypotheekspecialist beoordeel je hypotheekaanvragen van ondernemers. Een Hypotheekadviseur zet een aanvraag voor je op de werklijst en vervolgens ga je aan de slag.

debby_konaltempvoortestdaarnaverwijderen.png
Of neem contact op met Debby
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Stuur Debby een appje!
Bereik Debby op LinkedIn

Administratief Medewerker Hypotheken

MBO
Fulltime
Amersfoort, Den Haag, Hilversum, Maarssen, Nieuwegein, Rotterdam, Utrecht

Als Administratief Medewerker Hypotheken bewaak je de volledigheid van hypotheekaanvragen. Je controleert of alle benodigde documenten aangeleverd zijn door de aanvrager of door de intermediair.

aminelowres.png
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Senior Hypotheekacceptant

HBO
Fulltime
Amersfoort, Amsterdam, Utrecht

Als Senior Hypotheekacceptant heb je een zeer afwisselende werklijst: je beoordeelt hypotheekaanvragen waarvoor menig collega de kennis niet in huis heeft. Hybride- en verhuurhypotheken bijvoorbeeld.

debby_konaltempvoortestdaarnaverwijderen.png
Of neem contact op met Debby
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Stuur Debby een appje!
Bereik Debby op LinkedIn

Hypotheekadviseur

HBO
Fulltime
Amersfoort, Utrecht

Als Hypotheekadviseur zorg je ervoor dat nieuwe klanten een passende hypotheek krijgen. Het kan gaan om klanten die een huis willen kopen en zelf aankloppen bij de hypotheekverstrekker om te vragen hoeveel ze kunnen lenen.

7662_corne_bouwman.jpg
Of neem contact op met Corné
Bel Corné op 06-25354540
Stuur Corné een e-mail
Stuur Corné een appje!
Bereik Corné op LinkedIn

Aan de slag in de front, mid of backoffice hypotheken?

Je komt net van je opleiding af en je wilt aan de slag in hypotheken. Maar wat precies? De eerste keuze die je maakt om te bepalen wat echt bij je past is welke verhouding je wilt tussen klantcontact en administratieve taken. Zoek je een baan waarin je achter je bureau ‘gewoon rustig’ je werk kunt doen? Dan kun je het beste aan de slag gaan als backoffice medewerker.

Vind je het leuk om veel contact te hebben met klanten? Dan ben je gemaakt voor de frontoffice. Binnen de hypotheken zijn er aantal functies waarin je veel klantcontact hebt, zoals Medewerker Klantcontact Hypotheken of Hypotheekadviseur. Als je carrière net begint, is het goed om op de klantenservice te beginnen en door te groeien.

Tot slot heb je nog zogeheten midofficerollen. Deze functies bieden je ‘the best of both worlds’: je hebt veel administratieve taken, maar je hebt ook klantcontact, zij het minder intensief dan in een frontofficerol. De Hypotheekacceptant bijvoorbeeld. Hij of zij beoordeelt hypotheekaanvragen, maar heeft in veel gevallen ook direct klantcontact. Afhankelijk van de specifieke vacature is dat contact met de klant zelf of een intermediair.

Aan de slag bij ABN AMRO Hypotheken Groep

Carrierecafe is preferred supplier bij de ABN AMRO Hypotheken Groep. Dit betekent dat zij eerst bij ons aankloppen als ze een vacature in willen vullen. Deze voorkeursstatus hebben we verworven in het tweede jaar van ons bestaan en sinds die tijd hebben we honderden hypotheekprofessionals een baan bezorgd bij ABN AMRO en Florius, een dochteronderneming van deze grote bank.

Openstaande vacatures bij overige opdrachtgevers

Op zoek naar je droombaan in hypotheken, maar past de bedrijfscultuur van ABN AMRO niet bij jou? Uiteraard kunnen we je ook dan helpen. Momenteel hebben openstaande hypotheekvacatures bij de volgende opdrachtgevers: DAK Hypotheken, Flexfront, ING Bank, Nationale Nederlanden, SNS Bank, Stater en Volksbank.  

Bijzonder Beheer: een andere tak van sport

Een commerciële inborst is belangrijk om te slagen in de financiële dienstverlening. Dat staat buiten kijf. Maar: we merken dat ervaren bankiers die hun hele werkende leven financieel advies hebben gegeven soms een behoefte ontwikkelen om anderen te helpen en het ‘contante scoren’ achter zich te laten.

Een carrièreswitch naar Bijzonder Beheer Hypotheken biedt die kans voor ervaren bankiers. Als Bijzonder Beheer Medewerker begeleid je klanten met een betalingsachterstand naar een passende oplossing. De bank neemt daarmee zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Je krijgt in deze rol de kans om te luisteren en echt de tijd te nemen om het onderliggende probleem te achterhalen. Als ervaren Financieel Adviseur moet het ‘harde deel’ van dit advies gesneden koek zijn. De grote leercurve bij een switch naar Bijzonder Beheer is het empathische deel. Een klant praat immers niet graag over geldproblemen, dus het winnen van vertrouwen is essentieel in deze functie.

 

Wij werken onder andere voor...