Een Persoonlijke Bankier als detacheerder binnen uw bedrijf!

Heeft u behoefte aan de juiste kennis op het juiste moment?  dan zijn we u graag van dienst met onze detachering! Carrierecafe biedt verschillende oplossingen voor uw capaciteitsvraagstukken. Een maatwerkoplossing voor uw specifieke wensen, kan worden ingevuld met een passende detacheerder, vanuit onze grote database aan Persoonlijke Bankiers. Wij bieden onze werknemers zowel starters- als ervaren functies aan bij banken en verzekeringsmaatschappijen.  

“ Wij regelen de detachering van een Persoonlijke Bankier die past binnen uw project ”

Carrierecafe neemt het gehele proces van detacheren van u over. Bij ons kunt u terecht voor uw Persoonlijke Bankier van deze tijd: sterk in het opbouwen van relaties in een lokale gemeenschap én liefde voor de markt! Wij hebben ons een positie verschaft waarbij Carrierecafe, dichtbij de detacheerder, kennis vergaard over de ontwikkelingen op de werkvloer. Op onze beurt verzorgen wij opleidingen en workshops om de skills van Persoonlijke Bankiers naar een nieuw level te tillen. Zo hebben wij recentelijk meerdere workshops gegeven over de Scrum en Agile werkmethodieken.

De voordelen van detachering via Carrierecafe:

•    De juiste professional, op het juiste moment én met de juiste skills;
•    Strategisch advies op maat, zowel voor de opdrachtgevers als de professional;
•    Oplossingen voor tijdelijke of vervangende projecten met onze detachering;
•    Razendsnel acteren op uw behoefte met ons netwerk aan werknemers;
•    Detachering 2.0: warm contact om de werknemers op zijn gemak te stellen!
​​​​​​​

In de markt valt Carrierecafe op door dichtbij haar oorsprong te blijven. Wij zijn begonnen als horecagelegenheid waar iedereen terecht kon voor een feestje. Daarnaast was Carrierecafe een plek, waar werknemers en werkgevers elkaar ontmoeten en omarmen. Nu hebben wij geen horecagelegenheid meer, maar wij hebben onlangs wel onze eigen bar in ons kantoor geopend! Iedere vrijdag hebben wij daar een vrijdagmiddagborrel en uiteraard zijn al onze medewerkers daar van harte welkom!) Wij kennen wij onze opdrachtgevers door én door, hierdoor weten wij goed welke professional wij aan welke opdrachtgever moeten koppelen! Als facilitator begeleiden wij onze werknemers dagelijks én kunnen wij het verwachtingsmanagement afstemmen op zijn of haar persoonlijkheid!

Wij zijn van mening dat een werknemer zich in een warm werkmilieu, met warm contact, optimaal in staat is om elke dag het uiterste uit zichzelf te halen! Wij proberen er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat dit bij onze professionals het geval is!

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te achterhalen én mee te denken in oplossingen die bij uw organisatie passen. Op deze manier hebben wij een Persoonlijke Bankier voor u klaarstaan, die met hun frisse blik én gedegen vakinhoudelijk kennis, van toegevoegde waarde is voor uw organisatie. Naast onze specialisatie in de Bank & Verzekeringen zijn wij gespecialiseerd in de volgende expertises: Risk & Compliance, Pensioen, Intermediairs, Marketing & Sales, ICT, Office Support, Overheid en Financiën.

Klik hier om meer te weten te komen over het detacheren van een Persoonlijke Bankier.

Contact

Word jij vandaag nog onderdeel van ons netwerk? Kom direct met ons om tafel en vul vandaag nog jouw gegevens in!