Recensies

Wat zeggen anderen over Carrierecafe

Alice van Aert - Hypotheekacceptant bij Achmea Syntrus                                                                                                                                                                                                                                                

Ik ben sinds mei 2018, via Carrierecafe, werkzaam bij Syntrus Achmea. Het eerste contact heb ik als prettig ervaren. Dorien gaf aan dat zij voor mij een bepaalde functie in gedachten had. Toen ik vertelde dat ik ook mijn WFT-Hypothecair Krediet in bezit had, dacht zij goed mee en stelde zij nog een functie voor. Voorafgaand aan mijn sollicitatiegesprek kreeg ik tips en persoonlijke begeleiding op maat. Ik ben op dit moment nog altijd werkzaam bij Syntrus Achmea en heb regelmatig contact met de medewerkers van Carrierecafe. De e-mail en telefoongesprekken zijn erg persoonlijk, dat is fijn!                                      


Albert Schippers - Medewerker Klantreacties Derivaten bij ABN AMRO 

Laritza (Carrierecafe) heeft mij gebeld met de mogelijkheid om als Medewerker Klantreacties Derivaten te werken voor de ABN AMRO. Met onze gesprekken en achtergrond, wist ze dat ik een goede match zou zijn. Het contact was persoonlijk. Ze was goed op de hoogte van niet alleen mijn kennis en kunde, maar ook van mijn persoonlijke wensen. Ze gaf een sollicitatietraining, om te zorgen dat ik goed voorbereid was op het gesprek. Het verliep succesvol en met veel plezier kan ik mijn gewenste ervaring opdoen bij de ABN AMRO. Regelmatig houdt Laritza contact met mij om te zien hoe alles verloopt en of alles nog steeds naar wens is. Het gesprek verliep Het verliep succesvol en met veel plezier kan ik mijn gewenste ervaring opdoen bij de ABN AMRO. Regelmatig houdt Laritza contact met mij om te zien hoe alles verloopt en of alles nog steeds naar wens is. Door haar ruime ervaring heeft ze veel goede tips gegevens over het reilen en zeilen binnen de bank. Ik ben dankbaar voor de kans die Carrierecafe mij heeft geboden en een persoonlijke noot richting Laritza.


Johanna Takken - Hypotheekacceptant bij ASR

Mijn ervaring met Carrierecafe begint al in 2007! Na een sabbatical van bijna een jaar, heb ik mijn baan opgegeven en heb ik aangeklopt bij Carrierecafe. Ik had totaal geen kennis van de financiële branche. Mijn enige werkervaring die ik heb opgedaan, was bij een plaatselijk reisbureau.


Peter Vos - Medewerker Programma Herbeoordeling Rentederivaten bij Rabobank‚Äč

Sinds januari 2015 ben ik via Carrierecafe gedetacheerd geweest bij diverse Rabobanken. Ik ben nu bezig met mijn vijfde opdracht en ik heb het goed naar mijn zin. Ik kan iedereen aanraden om bij Carrierecafe te informeren naar de mogelijkheden. Ik wil graag Carrierecafe als volgt omschrijven. Centraal: De gedetacheerde staat centraal. Er is veel aandacht voor de intake/kennismaking. Er wordt gestreefd naar een langdurige samenwerking, waarbij beide partijen tevreden zijn. Mijn vertrouwen in Carrierecafe is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid! Aandacht: Maximale aandacht voor het individu en het vinden van de juiste opdracht die het beste bij jou past. Ook maximale aandacht voor de opdrachtgever voor het vinden van de juiste persoon voor de tijdelijke job. Feest: Gedetacheerd worden via Carrierecafe is een feest. Regelmatig worden bijeenkomsten georganiseerd, waarbij goed voor de inwendige mens wordt gezorgd. Eendracht: Het Carrierecafe werkt nauw samen aan de vastgestelde doelen voor de komende jaren.


Ans Labes - Helpdeskadviseur Hypotheken bij ING Bank

Sinds begin januari 2018 werk ik fulltime bij ING hypotheken in Amsterdam. Deze opdracht voldoet helemaal aan de omschrijving die ik van Laritza Hannessen gekregen heb. Geen verrassingen dus. Zeker voor aanvang van de opdracht is er veelvuldig contact met Laritza geweest. Ze is heel prettig in de omgang en snel in de communicatie. Iedereen bij Carrièrecafe is trouwens even aardig! Het contact met Carrièrecafe is namelijk heel persoonlijk. Er wordt regelmatig geïnformeerd of de opdracht nog bevalt.


Eurydice Limon - Junior CDD Analist bij ABN AMRO

Ik ben net werkzaam bij de ABN AMRO als Junior CDD Analyst, met dank aan Carrierecafe! De eerste weken zijn voorbij gevlogen, ik heb het erg naar mijn zin!
De begeleiding van Carrierecafe is mij goed bevallen. Ze hebben mij veel tips gegeven voorafgaand aan het sollicitatiegesprek. Ook nadat ik was aangenomen bij de ABN AMRO, ben ik altijd met Carrierecafe in contact gebleven en dat bevalt mij goed. Als ik een vraag heb, dan wordt deze heel snel beantwoord. Ik hoop dat dit zo blijft!


Peter Arnold - Hypotheekacceptant bij Stater

Mijn sollicitatie bij Carrierecafe zal ik niet zo gauw vergeten. In plaats van de zenuwen die je overvallen kreeg ik een warm gevoel toen ik het kantoor in Nieuwegein binnenstapte. Eigenlijk viel alles gelijk op z’n plaats. Het gesprek met Dorien verliep erg prettig en het klikte eigenlijk meteen. Inmiddels ben ik anderhalf jaar verder en de warmte die ik voor Carrierecafe heb is alleen nog maar gegroeid. Regelmatig heb ik contact met Dorien en haar collega’s. Ze vragen hoe het met je gaat, of je lekker in je vel zit, of ze nog iets voor je kunnen betekenen en ze komen regelmatig bij je kijken op het werk. Carrierecafe geeft mij telkens weer een fijne en warme persoonlijke benadering in plaats van een afstandelijk zakelijk contact. Het lijkt wel een familiegevoel. Ik denk dat dit onder andere komt door de manier waarop Carrierecafe is opgezet, door de mensen die dit bedrijf nog steeds leiden. Ondanks dat er méér dan 100 man werken, blijft het persoonlijke contact met de leiding mogelijk en laten zij veel betrokkenheid zien. Ook merk ik vaak dat mijn collega’s hetzelfde gevoel hebben. En dan is er nog iets wat er bovenuit springt, als ik aan het einde van de maand mijn uren inlever, staat nog dezelfde dag het salaris op mijn rekening. Dat is toch echt ongekend. Ik heb voor meerdere detacheringsbureaus gewerkt, maar dit is werkelijk uniek. Echt een groot compliment voor de boekhouding. Mijn vertrouwen in Carrierecafe is enorm en ik hoop dat onze samenwerking tot aan mijn pensioen mag duren. Maar zoals met alles, duurt niets voor eeuwig. Dat is wel een beetje.