Over Carrierecafe

‘’ Carrierecafe is continu op zoek naar nieuwe talenten‘’

Carrierecafe is een Werving & Selectie en Detacheringsbureau en wij zijn continu op zoek naar talenten in opdracht van onze klanten. Als intermediair leggen wij de brug van deze talenten naar een nieuwe baan of opdracht, waarbij onze doelgroep op MBO/HBO en WO-niveau opgeleid is.

Wie zijn onze consultants?

Onze consultants beschikken over ruime ervaring in deze expertisegebieden en kunnen inhoudelijk meepraten over de vacatures. Zij hebben namelijk zelf in één van de vakgebieden gewerkt en zijn door deze ervaring goed op de hoogte van wat er in de branche speelt. Hierdoor zijn wij in staat om de inhoud van de functieprofielen goed te doorzien, zowel de harde eisen als de competenties. Zie ons teamWie zoeken wij?

Wij bemiddelen branchebreed, echter, onze expertise ligt in de branches:

 • Personal banking
 • Business banking
 • Finance & support
Wij hechten veel waarde aan de persoon achter het CV

Iedereen die met ons in gesprek gaat, ervaart een informele sfeer en laagdrempelige ambiance. In deze setting gaan wij graag in gesprek met een kandidaat! Op deze wijze kan een kandidaat zich open presenteren waardoor wij de kandidaat beter aan een opdrachtgever en beschikbare vacature kunnen matchen.

Wij houden ons puur bezig met onze corebusiness: matchen van vraag en aanbod. Daar zijn wij goed en gedreven in. Of het gaat om een vaste baan of een interim-opdracht, Carrierecafe biedt arbeidsbemiddeling op maat.

Geschiedenis

Op 14 augustus 2001 deponeerden we officieel onze naam en een half jaar later hebben wij, Dorien Smit en Erwin ter Horst, Carrierecafe opgestart. Met trots kijken wij als partners en als compagnons terug op al weer 15 mooie, maar ook zeer roerige jaren.

In een achteraf gezien economisch niet gemakkelijke tijd, hebben wij kans gezien Carrierecafe gestalte en vorm te geven. Onze core business was en is nog steeds het matchen van vraag en aanbod, en inmiddels hebben wij onze dienstverlening uitgebreid.

De eerste paar jaren lag onze focus op Werving & Selectie: We plaatsten zoveel mogelijk werkzoekenden op vaste banen tegen een vaste prijs. Daarnaast was Carrierecafe een horecagelegenheid, een café, waar men ook terecht kon voor het houden van een feestje, of het nuttigen van een broodje. Deze combinatie was nieuw en onderscheidend in de markt en leverde veel nieuwsgierige en positieve aandacht op.

Lees verder

Geschiedenis
 • 2003

  Na 3 jaar 'pionieren' een representatief kantoorpand in Utrecht.

 • 2005

  Wij bemiddelen nieuwe medewerkers nu op basis van W&S als detachering.

 • 2007

  Nieuwe expertises! Bank & Verzekeringen, ICT, Sales, Office Support en Finance.

 • 2009

  Eind 2008 begin 2009 raakt de Crisis ook Carrierecafe. We sloegen ons er succesvol doorheen.

 • 2014

  Na jaren van crisis zagen we de vraag naar talenten weer aantrekken. We groeien weer hard!

 • 2016

  Carrierecafe bestaat 15 jaar en we behalen de mijlpaal van 100 medewerkers.

 • 2018

  Het interne team van Carrierecafe is verdubbeld!

Missie

Carrierecafe bemiddelt professionals bij opdrachtgevers binnen de Bank & Verzekeringen en Finance, waarbij persoonlijk aandacht voor de professional als opdrachtgevers centraal staan. Onze belangrijkste pijlers zijn:

- Persoonlijke aandacht
- Professionele aanpak in bemiddeling
- Klant en professional van Carrierecafe staan centraal
- Maximale flexibiliteit voor de professional als klant
 

Missie

Werken met grote merken

Nationale Nederlanden
Rabobank
ASR
Zakelijk Inkomen
Florius
Achmea
iONLED
ING
ABN AMRO
Stater
FGH
Unive
Delta LLoyd
Gemeente Amsterdam
KPP
Independer
Gemeente Utrecht
Volksbank
Gmeeente Rotterdam

Voor jou

Ambitious Banker

Ben jij inmiddels 1 jaar op de arbeidsmarkt actief en weet je inmiddels waar je naar toe wilt groeien. Carrierecafe helpt je in de bij de juiste keuzes en goede richting. Carrierecafe bemiddelt startende professionals tot zeer ervaren "oude" rotten in het vak.

Lees verder

Professionals & Seniors

Heb je meerdere jaren ervaring binnen de bankenwereld, dan kunnen wij je helpen naar leuke en uitdagende opdrachten bij de meest uiteenlopende banken of verzekeringsmaatschappijen. 

Lees verder