Wat is detavast?

Carrierecafe neemt een professional in dienst voor een periode van 1040 uur. Het duurt gemiddeld zeven maanden voor de professional deze uren heeft gewerkt. Is deze periode voorbij en ben je als opdrachtgever tevreden? Dan kun je hem of haar een contract aanbieden zonder extra kosten! Deze constructie wordt detavast genoemd. 

Wat zijn de voordelen van detavast?

Een detavast-constructie combineert de voordelen van detachering met de voordelen van Werving & Selectie. Zie het als een verlengde proefperiode voor zowel de opdrachtgever als de professional: in de eerste zeven maanden leer je elkaar kennen. De opdrachtgever ziet in de praktijk of de professional de skills in huis heeft die op het CV staan. De professional zelf kan proeven aan de bedrijfscultuur en of deze bij hem of haar past.

Tijdens de eerste zeven maanden ligt het risico bij Carrierecafe: pakt de samenwerking niet goed uit? Dan zit je als opdrachtgever niet aan een professional vast. Gaat de samenwerking voorbeeldig? Dan zet je hem voort zónder extra kosten.

Meer weten? Neem contact met onze Business Manager!

Business Manager Bodine Buijserd is de eerste verantwoordelijke voor het contact tussen Carrierecafe en haar klanten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op!

Wij werken onder andere voor...