Werken als ZZP CDD Analist?

Als ervaren CDD Analist ken jij je waarde. De strijd tegen witwassen, fraude en terrorismefinanciering staat bij alle grote banken hoog op de prioriteitenlijst. Als ZZP’er wil je graag maximale vrijheid om je specialisme in te zetten, zonder gebonden te zijn aan één opdrachtgever. Aan de andere kant is natuurlijk ook prettig om enige zekerheid te hebben. Waarom niet het beste van twee werelden combineren? Door op ZZP-basis te werken via Carrierecafe!

Wat is het uurtarief van een ZZP CDD Analist?

Als je via Carrierecafe als ZZP’er werkt, dan krijg je een goed uurtarief. Ook nemen wij een deel van je zorgen weg: wij hebben namelijk opdrachten genoeg voor ervaren CDD-professionals! Wij zorgen ervoor dat je een eerlijk uurloon ontvangt. Ook kijken we actief mee naar een volgende opdracht. Wij erkennen jouw grote potentie als CDD Analist. Omdat Carrierecafe gespecialiseerd is in het bemiddelen van CDD/KYC-professionals, hebben we altijd een mooie opdracht voor jou!

Welke CDD-functies zijn er nog meer beschikbaar op ZZP-basis?

Carrierecafe heeft openstaande ZZP-opdrachten voor alle senior professionals met kennis van witwassen, fraude en terrorismefinanciering. Als ZZP CDD Analist voer je complexe analyses uit. Zoek je een rol buiten de kerntaak van de afdeling CDD? Ook dan hebben we passende vacatures voor je! Opleidingsspecialist KYC voor de Rabobank bijvoorbeeld. In deze rol werk je nieuwe collega’s in, van junior tot senior. Je maakt ze bekend met het Rabobank-beleid op gebied van financiële criminaliteit.

Ook voor ABN AMRO hebben we een aantal doorlopende ZZP-vacatures. Quality Checkers kunnen bijvoorbeeld altijd aan de slag! De kwaliteitscontrole van afgehandelde dossiers is heel belangrijk om onaangename verrassingen te voorkomen. Conclusies in een CDD-dossier moeten altijd goed geformuleerd en onderbouwd zijn. Als Quality Checker is dat jouw taak, alsmede het geven van feedback aan de Analist die het dossier heeft beoordeeld. Voor een ervaren CDD Analist is het een mooie carrièrestap: je kunt je kennis gebruiken om anderen beter te maken. Om Quality Checker te werden op freelance basis heb je ongeveer 6 jaar werkervaring nodig in de CDD/KYC.

Voor Quality Experts hebben we altijd een passende vacatures bij ABN AMRO in Amsterdam, Amersfoort en Zwolle. Financiële criminelen innoveren heel snel. Als Quality Expert bewaak je het kennisniveau van de gehele afdeling CDD. Merk je dat er workshops, trainingen of opleidingen nodig zijn om bepaalde kennisgaten te vullen? Dan ben jij zet aan zet. Je bent een sparringpartner voor Team Leads om te bepalen hoe CDD-teams de criminele innovatie bij kunnen houden. Om Quality Expert te worden op freelance basis heb je ongeveer 7 jaar werkervaring nodig in de CDD/KYC.

Op zoek naar andere ZZP-opdrachten in het bankwezen?

Carrierecafe heeft ook lopende ZZP-opdrachten bij andere afdelingen van de grote banken. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie!

7662 corne bouwman

Corné Bouwman

Specialist op het gebied van CDD-vacatures!

Bel Corné op 06-25354540
Stuur Corné een e-mail
Bereik Corné op LinkedIn
Contact opnemen

Wij werken onder andere voor...

7662 corne bouwman
Corné Bouwman