Risk & Compliance

Wet- en regelving hebben een grote invloed op de mogelijkheden en beperkingen van financiële dienstverleners. Voor Risk & Compliance professionals zijn er daarom voldoende vacatures! Met name voor het voeren van de strijd tegen financiële criminaliteit zijn financiële dienstverleners doorlopend op zoek naar ambitieuze professionals.

Lees verder
foto van duimafdruk

Personal Banking

De financiële wereld is grotendeels gedigitaliseerd. Toch bestaan er nog steeds grote groepen klanten die behoefte hebben aan persoonlijk contact. Er vindt de laatste jaren een tegenbeweging plaats, waarbij banken weer fysieke locaties openen. Goed nieuws voor Personal Bankers met een voorkeur voor Face-to-Face contact!

Lees verder
gebouw van een bank

Business Banking

Ben je een bankier met een hart voor ondernemers? Dan kom je in de Business Banking terecht. Een heel mooi vakgebied waarin je ondernemers kunt helpen met groeien. Dit gaat verder dan beoordelen of een krediet verstrekt mag worden. Je bent een serieuze sparringpartner voor je zakelijke klanten!

Lees verder
business banking

Private Banking

Geld verdienen doe je met geld. Als Private Banker weet je alles van aandelen, obligaties en alternatieve investeringsvormen. Daarom help je klanten om hun geld te laten groeien. Afhankelijk van je ervaring doe je dit bij de klanten met een gemiddeld vermogen of bij zeer welvarende klanten.

Lees verder
rabobank private banking

Business IT

Business en IT-afdelingen zijn in het huidige bancaire landschap helemaal in elkaar verweven. In een dynamische digitale wereld is er geen Business meer mogelijk zonder 24/7 digitale dienstverlening. Maar technologie mag geen doel op zich zijn. Om de Business en IT-afdelingen van banken goed samen te laten werken zijn tolken nodig. Tolken die twee talen spreken: die taal van zakenmensen én van hardcore IT-professionals.

Lees verder
it professionals

WFM

Zonder Work Force Management wordt de wereld van klantcontact een chaos. Carrierecafe bemiddelt al 20 jaar tussen professional en opdrachtgever in de financiële wereld. Wij kennen de dagelijkse realiteit op het callcenter heel goed. We hebben een groot netwerk opgebouwd door de jaren heen. We zetten dit netwerk graag in om je te helpen bij het vinden van jouw droombaan!

Lees verder
wfm1

Intern

Carrierecafe bestaat dit jaar 20 jaar. We zijn ooit begonnen als een café waar je een broodje kon eten én je CV achterlaten. De bar is vandaag de dag alleen nog beschikbaar voor interne medewerkers. Maar de horecasfeer is gebleven: we zijn gedreven, maar we lachen veel met elkaar en we drinken iedere vrijdagmiddag samen een borrel!

Lees verder
intern fons stef elmar

Overheid

Als je werkt bij een overheid heb je een hele directe invloed op het leven van burgers en ondernemers. Dat maatschappelijke component maakt het ambtenaarschap heel populair. Of je nu bij een uitvoeringsdienst of direct voor een ministerie werkt: jij kunt het verschil maken!

Lees verder
overheid1

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1