Capaciteitsmanager

HBO
Fulltime
Amsterdam

Als Capaciteitsmanager maak je forecasts voor het callcenter van een grote bank. Binnen het WFM-team ben jij degene die naar de langere termijn kijkt.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Personeelsplanner

HBO
Fulltime
Amsterdam

Als Personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor de planning van het callcenter van één van onze klanten. Je plant honderden collega’s in, dus je dagelijkse werk kan een behoorlijk complexe puzzel worden.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

WFM vacatures bij Carrierecafe Detachering

Work Force Management zorgt voor orde in de dynamische wereld van klantcontact. Forecasten, plannen en traffic managen: alle stappen in het WFM-proces bieden de professional uitdagende puzzels die keer op keer opgelost moeten worden. Een prachtig vakgebied met heel veel mogelijkheden!

Alles staat of valt bij een goede forecast

Grote callcenters hebben hun zaken over het algemeen goed geregeld. Dit geeft je als Capaciteitsmanager de kans om een forecast te maken die 90% accuraat is. Op basis van jouw voorspelling maken de Personeelsplanners een strak rooster. Een goed rooster is essentieel voor het behalen van een goede NPS-score. Op zoek naar een nieuwe baan als Capaciteitsmanager? Bekijk dan direct ons vacature-aanbod!

Strakke planning: iedere dag een puzzel

De Personeelsplanners zijn verantwoordelijk voor een strak rooster. Een klus die vandaag de dag zeker niet eenvoudig is. Er zijn een hoop factoren om rekening mee te houden: ervaring en kennis van medewerkers, roostervoorkeuren, vakanties en verzuim. Als Personeelsplanner is het van groot belang om het overzicht te behouden. Hou je van orde? Dan zou je zo maar een hele goede planner kunnen zijn!

Traffic Management: het is hollen of stilstaan

De Traffic Manager leeft bij de waan van de dag. Er is een rooster gemaakt op basis van de forecast. Er kan niets meer misgaan, toch? De realiteit is anders. Medewerkers worden ziek en melden zich op het laatste moment af, het weer is bar slecht waardoor klanten massaal besluiten te gaan bellen of er is een interne grote mailing zonder melding de deur uit gegaan. Om maar wat praktijkvoorbeelden te noemen. Zonder Traffic Manager ontstaat er in deze situaties een chaos op de klantenservice. Het is aan jou om snel te schakelen en de problemen op te lossen. Schuiven met taken, met managers schakelen over het bijstellen van de prioriteiten voor de dag. Op sommige werkdagen gebeurt er niets. Bijvoorbeeld op een zonnige vrijdagmiddag als het merendeel van je klanten op het terras zit. Traffic Management is hollen of stilstaan.

Jouw droombaan in WFM

Ben je op zoek naar jouw droombaan, maar vind je niet direct een passende vacature terug op onze website? Doe dan onze CV match! Dan gaan wij zoek naar een baan op maat voor jou!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1