Recruiters zijn altijd welkom

Bij Carrierecafe is er altijd plek voor gemotiveerde recruiters. Of je nu jaren ervaring hebt of een carrière als Recruiter ambieert, laat altijd je CV achter, dan gaan we het gesprek met je aan! Heb je een sales-, reis- of horeca-achtergrond? Dan is het Traineeship Recruitment zeker iets voor jou! Heb je één of twee jaar ervaring en lijkt het je leuk om nóg beter te worden als Recruiter? Dan is een medior-rol geknipt voor jou! Heb je meer ervaring? Solliciteer dan als Senior Recruiter en groei snel door naar Teamcaptain! Bekijk onze Recruiter-pagina voor meer informatie!

We are in Control

Carrierecafe wordt steeds groter. We detacheren steeds meer professionals, we nemen regelmatig nieuwe interne medewerkers aan en we hebben steeds minder lege bureaus beschikbaar op kantoor. Onze Finance & Control-afdeling is daarom doorlopend op zoek naar nieuwe gemotiveerde krachten. Kom je net van de opleiding af en zoek je een leerzame eerste baan? Dan ben je meer dan welkom bij ons! Heb je al wat ervaring? Ook dan kunnen we je zeker gebruiken!

HR en Field

Persoonlijke aandacht voor onze professionals zit in het DNA van Carrierecafe. Zodoende hechten we grote waarde aan een goed Human Resources (HR)- en Fieldmanagement-team. Door goed in beeld te houden wat onze professionals belangrijker vinden, kunnen we ze binden en boeien voor een langere tijd. Hebben ze hun droombaan niet direct gevonden? Dan zorgen we ervoor dat dit alsnog gebeurt! Voor HR zoeken we doorlopend naar medewerkers die het leuk vinden om processen goed te stroomlijnen en uit te voeren. Ook Fieldmanagers zijn bij ons altijd welkom! Het behoud van professionals is net zo belangrijk als nieuwe aanwas. Daarom zijn we altijd op zoek naar medewerkers die een bijdrage willen leveren aan het werkgeluk van onze professionals. Zijn ze blij met jou? Dan zijn ze blij met ons!

Wil jij werken bij Carrierecafe?

Wil jij ook werken bij Carrierecafe? Bekijk dan ons actuele vacature-aanbod bovenaan de pagina of neem contact met ons op!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1