Quality Checker CDD

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

De Quality Checker is verantwoordelijk voor het controleren van het werk van KYC Analisten bij banken. Nadat zij hun onboarding of review hebben afgerond ben jij aan zet.

lesleyrond mailfoto
Of neem contact op met Lesley
Bel Lesley op 0655805744
Stuur Lesley een e-mail
Stuur Lesley een appje!
Bereik Lesley op LinkedIn

Medior AML Analist

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als AML Analist beoordeel je geheel zelfstandig afwijkende transacties, over het algemeen van zakelijke klanten. De Team Lead AML kent je een paar pittige vraagstukken toe waarmee je vervolgens aan de slag gaat.

max4353 lowres
Of neem contact op met Max
Bel Max op 0625104691
Stuur Max een e-mail
Stuur Max een appje!
Bereik Max op LinkedIn

Genoeg mooie kansen met een juridische achtergrond

In de financiële wereld van vandaag de dag werken heel veel criminologen en juristen. Dit komt met name door de focus die er ligt op Customer Due Dilligence (CDD) en Know Your Customer (KYC). Processen die zijn ingericht om financiële criminaliteit tegen te gaan. De WWFT verplicht banken om actief deel te nemen aan deze strijd.

We helpen je graag bij het vinden van je droombaan! Zie je niet direct een geschikte vacature voor jou op deze pagina? Bekijk dan onze pagina’s voor CDD vacatures!

Aantal jaren ervaring? Maak anderen beter

Na een aantal jaren in de CDD-operatie te hebben gewerkt, ben je mogelijk toe aan een andere rol. Heb je de routine te pakken en ben je eraan toe om fulltime bezig te zijn met het beter maken van (junior) collega’s? Dan is een baan als Quality Checker, Quality Assurance Officer AML of Quality Expert geknipt voor jou!

Ga de strijd aan met witwassen

Anti Money Laundering (AML) is een hele specifieke discipline binnen het Customer Due Dilligence-proces. AML-professionals richten zich volledig op transactiemonitoring, een zeer interessante deeltaak van de compliance-afdeling. De wereld van transactiemonitoring is altijd in beweging. Financiële criminelen zijn innovatief en hetzelfde geldt voor de bestrijders ervan: geautomatiseerde oplossingen zijn al verouderd op moment dat ze worden uitgerold. Als AML Analist beoordeel je transacties die door een systeem als 'afwijkend' aangemerkt worden. Aan jou de taak om te bepalen of er sprake is van witwassen of dat er niets aan de hand is!

Aan de slag als ZZP'er?

Heb je een ondernemende aard en veel werkervaring? Dan kan een ZZP-constructie interessant zijn. Carrierecafe bemiddelt doorlopend ZZP-functies binnen het Customer Due Dilligence-werkveld. Op zoek naar een ZZP-opdracht? Bekijk dan ons actuele aanbod van ZZP-projecten!

Zijn we als bank wel compliant?

De Compliance Officer zorgt voor een goed antwoord op deze vraag. Hij of zij is een vraagbaak voor professionals uit de Business die hulp nodig bij het afhandelen van complexe vraagstukken. In de complexe financiële wereld zijn die er genoeg. Zodoende zijn er altijd passende vacatures voor Compliance Officers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Bekijk ons vacature-aanbod en start de zoektocht naar jouw droombaan.

Jouw droombaan in Risk & Compliance

Ben je op zoek naar jouw droombaan, maar vind je niet direct een passende vacature terug op onze website? Doe dan onze CV match! Dan gaan wij zoek naar een baan op maat voor jou!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1