Recruiter Medior

MBO
Fulltime
Nieuwegein

Als Medior Recruiter richt je al je energie op je kerntaak: het maken van de perfecte match tussen professional en opdrachtgever. Solliciteer nu en ervaar het zelf!

bodinesmallres.png
Of neem contact op met Bodine
Bel Bodine op 06-57757947
Stuur Bodine een e-mail
Stuur Bodine een appje!
Bereik Bodine op LinkedIn

Senior Salarisadministrateur

HBO
Fulltime
's Hertogenbosch

Direct in dienst bij Welten, maximale kans op persoonlijke groei en een hartstikke goed salaris. Wat wil je nog meer als ervaren Salarisadministrateur?

bodinesmallres.png
Of neem contact op met Bodine
Bel Bodine op 06-57757947
Stuur Bodine een e-mail
Stuur Bodine een appje!
Bereik Bodine op LinkedIn

Beleggingsadvies aan de telefoon: mooi begin van je loopbaan!

Begint je loopbaan pas net, en wil je graag een CV opbouwen in Private Banking? Een rol als telefonisch Beleggingsadviseur kan dan een heel goed begin zijn. Je legt daarmee stevige fundamenten voor de rest van je carrière. De ervaring die je opdoet door heel veel verschillende klantsituaties te beoordelen gaat je zeker van pas komen als je doorstroomt naar Vermogensadviseur of een andere Private Banking-rol!

Vermogensadvies: want sparen is niet langer rendabel

Als Vermogensadviseur sta je voornamelijk welgestelde klanten bij die willen voorkomen dat ze moeten betalen om te sparen. Nederland is traditioneel gezien het spaarland bij uitstek. De ECB houdt spaarrentes kunstmatig laag waardoor banken genoodzaakt zijn om voor grote bedragen een negatieve rente te rekenen. Als Vermogensadviseur voorkom je dat het vermogen van je klanten afneemt.

Private Banking: geen wildwesttaferelen in Nederland

In je dagelijkse werk als Vermogensadviseur zul je merken dat Nederlanders redelijk behoudend zijn met hun geld. Iedere klant is anders, maar over het algemeen zijn vermogende klanten er niet op uit om een enorm rendement uit investeringen te halen. Risico-arm beleggen is over het algemeen het devies: zorgen voor een gestage groei van vermogen.

Jouw droombaan in Private Banking

Ben je op zoek naar jouw droombaan, maar vind je niet direct een passende vacature terug op onze website? Doe dan onze CV match! Dan gaan wij zoek naar een baan op maat voor jou!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031_cc-coffee-1.png