Traineeship Finance

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Versneld carrière maken in de financiële dienstverlening? Dan bestaat er geen betere start dan de Traineeship Finance.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Medewerker Bijzonder Beheer

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als Medewerker Bijzonder Beheer begeleid je klanten met serieuze betalingsachterstanden. Klanten die al maanden hun hypotheek of persoonlijke lening niet hebben kunnen aflossen krijgen jou aan de lijn.

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Of neem contact op met Debby
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Stuur Debby een appje!
Bereik Debby op LinkedIn

Het begint met Hypotheekadvies

Een huis kopen is een levensgebeurtenis. De meeste mensen doet dit maar één keer in hun leven. Het begeleiden van dit proces is een hele mooie klus. Daarom is de functie Hypotheekadviseur zo populair: het is simpelweg een zeer leuke rol om te bekleden. Op zoek naar een leuke nieuwe baan? Bekijk dan direct ons vacature-aanbod!

Hypotheken accepteren is ook een vak

Na de hypotheekaanvraag volgt de hypotheekbeoordeling. Dit wordt het acceptatieproces genoemd. Een Hypotheekacceptant bepaalt uiteindelijk of de aanvragen de aangevraagde hypotheek kan krijgen. Dit gebeurt grotendeels op basis van een checklist. Maar: des te meer ervaring je hebt, des te vaker je een manier vindt om 'de twijfelgevallen' het voordeel van de twijfel te geven. Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan als Hypotheekacceptant? Bekijk dan direct ons vacature-aanbod!

Integraal financieel advies

Heb je verstand van geld en vind je het leuk om klanten integraal te adviseren? Dan ben je een geboren Financieel Adviseur. Om grip te krijgen op hun geldzaken hebben particulieren vaak hulp nodig. Als Financieel Adviseur bied je deze hulp op alle vlakken: hypotheken, pensioenen en vermogen bijvoorbeeld. De vragen die je krijgt zijn vanwege je brede oriëntatie heel verschillend. Dit houdt het werk op de lange termijn interessant. 

Bijzonder Beheer: gevoelig, maar belangrijk werk

De afdeling Bijzonder Beheer is verantwoordelijk voor het contact tussen financiële dienstverleners en klanten met betalingsachterstanden. Afhankelijk van je ervaring heb je contact met kleine of grote betalingsachterstanden. Empathie speelt een hele belangrijke rol wanneer je als Medewerker Bijzonder Beheer werkt. Sommige gesprekken zijn pittig, dus daar moet je tegen kunnen. Maar het geeft ook heel veel voldoening wanneer je een klant hebt kunnen helpen.

Klantenservice: absoluut onmisbaar

Producten van financiële dienstverleners zijn doorgaans complexer dan dat van een webshop. Een broek die niet past stuur je terug. Dat kan met een hypotheek of persoonlijke lening niet. Vanwege die productcomplexiteit is de klantenservice absoluut onmisbaar! 

Vind je het leuk om direct met klanten te werken? En of vind je het interessant om het financiële productaanbod beter te verkennen voor je een functie gaat bekleden die verder van de klant af staat? Solliciteer dan op één van onze uitdagende klantenservice vacatures!

Face-to-Face contact: het bestaat nog!

De bankwereld is de afgelopen 10 jaar in een rap tempo gedigitaliseerd. Het aantal fysieke kantoren is flink afgenomen. De laatste jaren vindt er een echter een tegenbeweging plaats. De bankwinkel is een fenomeen waarmee de fysieke aanwezigheid van banken in het straatbeeld terugkeert. Daarmee neemt ook de vraag naar Adviseurs Dagelijkse Bankzaken weer toe. Zij gaan in gesprek met klanten met een voorkeur voor Face-to-Face-contact. Zelf ook een voorkeur voor direct klantcontact? Bekijk dan onze actuele vacatures!

Jouw droombaan in Personal Banking

Ben je op zoek naar jouw droombaan, maar vind je niet direct een passende vacature terug op onze website? Doe dan onze CV match! Dan gaan wij zoek naar een baan op maat voor jou!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1