Jurist Bezwaar

Univeristeit (WO)
Fulltime
Den Haag

Als Jurist Bewaar beoordeel je bezwaren tegen beslissingen van de rijksoverheid. Ook ga je in gesprek met klanten die het niet eens zijn met je beslissing.

laritzatempvoortestdaarnaverwijderen.png
Of neem contact op met Laritza
Bel Laritza op 06-10619125
Stuur Laritza een e-mail
Stuur Laritza een appje!
Bereik Laritza op LinkedIn

Senior Jurist

Univeristeit (WO)
Fulltime
Den Haag

Als Senior Jurist controleer én verbeter je het werk van bezwaarjuristen. Een uitdagende baan waarin je burgers dient én je collega's beter maakt!

laritzatempvoortestdaarnaverwijderen.png
Of neem contact op met Laritza
Bel Laritza op 06-10619125
Stuur Laritza een e-mail
Stuur Laritza een appje!
Bereik Laritza op LinkedIn

Juridische uitdagingen genoeg bij de overheid

Voor juristen is de overheid een zeer interessante opdrachtgever. Dit heeft voornamelijk te maken met de breedte van de doelgroep: iedere Nederlander heeft met de overheid te maken. Dit maakt communicatie over regelingen soms uitdagend. Met herstel- en bezwaarprocedures tot gevolg. Ben je maatschappelijk betrokken én wil je jouw juridische kennis inzetten om burgers te helpen? Dan is de overheid een hele goede branche voor jou.

Rol op de voor- of achtergrond?

Met een juridische achtergrond kun je meerdere kanten op. Je kunt kiezen voor een rol op de voorgrond, waarbij je contact houdt met burgers en/of bedrijven, of een rol voor de achtergrond, waarbij je met name dossiers beoordeelt. De verhouding tussen functies met of zonder klantcontact verschilt per overheid. Maar is het wel zaak om voor jezelf te bepalen wat je leuker vindt: beoordelen of in contact staan met burgers over hun lopende procedure.

Jouw droombaan bij de overheid

Ben je op zoek naar jouw droombaan, maar vind je niet direct een passende vacature terug op onze website? Doe dan onze CV match! Dan gaan wij zoek naar een baan op maat voor jou!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031_cc-coffee-1.png