Jurist WOO

Univeristeit (WO)
Fulltime
Den Haag

Als Jurist WOO zorg je ervoor dat een uitvoeringsdienst van de rijksoverheid op tijd aan zijn WOO-verplichtingen kan voldoen.
 

3689 laritza
Of neem contact op met Laritza
Bel Laritza op 0610619125

Ambtelijk Secretaris

Univeristeit (WO)
Fulltime
Utrecht

Als Ambtelijk Secretaris neem je een vooraanstaande rol in het herwinnen van het vertrouwen van de burgers in de rijksoverheid.

3689 laritza
Of neem contact op met Laritza
Bel Laritza op 0610619125

Juridische uitdagingen genoeg bij de overheid

Voor juristen is de overheid een zeer interessante opdrachtgever. Dit heeft voornamelijk te maken met de breedte van de doelgroep: iedere Nederlander heeft met de overheid te maken. Dit maakt communicatie over regelingen soms uitdagend. Met herstel- en bezwaarprocedures tot gevolg. Ben je maatschappelijk betrokken én wil je jouw juridische kennis inzetten om burgers te helpen? Dan is de overheid een hele goede branche voor jou.

Rol op de voor- of achtergrond?

Met een juridische achtergrond kun je meerdere kanten op. Je kunt kiezen voor een rol op de voorgrond, waarbij je contact houdt met burgers en/of bedrijven, of een rol voor de achtergrond, waarbij je met name dossiers beoordeelt. De verhouding tussen functies met of zonder klantcontact verschilt per overheid. Maar is het wel zaak om voor jezelf te bepalen wat je leuker vindt: beoordelen of in contact staan met burgers over hun lopende procedure.

Jouw droombaan bij de overheid

Ben je op zoek naar jouw droombaan, maar vind je niet direct een passende vacature terug op onze website? Doe dan onze CV match! Dan gaan wij zoek naar een baan op maat voor jou!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1