Procesmanager CDD

HBO
Fulltime
Amersfoort, Utrecht

Customer Due Dilligence (CDD) is één van de meest besproken processen in de huidige bankwereld. Banken krijgen stevige deadlines opgelegd vanuit De Nederlandsche Bank (DNB) en doen er alles aan om ze te behalen.

max4353 lowres
Of neem contact op met Max
Bel Max op 0625104691
Stuur Max een e-mail
Stuur Max een appje!
Bereik Max op LinkedIn

Product Owner

HBO
Fulltime
Amsterdam

De Product Owner is een onmisbare schakel in het Agile werkproces. Je bent de man of vrouw die de klant altijd centraal zet en jij zorgt ervoor dat digitale processen perfect aansluiten bij de klant.

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Of neem contact op met Debby
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Stuur Debby een appje!
Bereik Debby op LinkedIn

Product Owner: onmisbare rol in het digitale banklandschap

In de Agile filosofie is iedere medewerker mede verantwoordelijk voor het eindresultaat. Maar voor een digitaal product is de Product Owner nét even wat meer verantwoordelijk. Het bewaken van de backlog, zorgen dat sprints orderlijk en efficiënt verlopen, user stories maken en het meten van de waarde van het product, de Product Owner doet het allemaal. Het is een diverse rol die geknipt is voor professionals waarbij het Agile-bloed door hun aderen stroomt. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan direct onze actuele vacatures!

Data-analyse is essentieel voor gedegen sturing

Er bestaan weinig branches die zo veel data tot zijn beschikking heeft als de bankwereld. Er worden jaarlijks miljarden transacties verwerkt, duizenden nieuwe producten afgenomen en klanton- en offboarding trajecten zijn de orde van de dag. Dit maakt het datalandschap van een bank zeer dynamisch. Juist daarom is deze branche enorm uitdagend voor Data Analisten. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan ons actuele vacature-aanbod!

Jouw droombaan in Business IT

Ben je op zoek naar jouw droombaan, maar vind je niet direct een passende vacature terug op onze website? Doe dan onze CV match! Dan gaan wij zoek naar een baan op maat voor jou!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1