Scrum Master ZZP

HBO
Fulltime
Eindhoven

Zelfs voor een ervaren Scrum Master is deze ZZP-opdracht inhoudelijk pittig: uniformeer de werkwijze van alle scrumteams van één pas gevormde afdeling van een grote bank.

7662_corne_bouwman.jpg
Of neem contact op met Corné
Bel Corné op 06-25354540
Stuur Corné een e-mail
Stuur Corné een appje!
Bereik Corné op LinkedIn

Change Manager ZZP

Univeristeit (WO)
Fulltime
Utrecht

Als Change Manager maak je het verschil in de strijd tegen financiële criminaliteit! Solliciteer en maak een einde aan witwaspraktijken.

7662_corne_bouwman.jpg
Of neem contact op met Corné
Bel Corné op 06-25354540
Stuur Corné een e-mail
Stuur Corné een appje!
Bereik Corné op LinkedIn

Product Owner: onmisbare rol in het digitale banklandschap

In de Agile filosofie is iedere medewerker mede verantwoordelijk voor het eindresultaat. Maar voor een digitaal product is de Product Owner nét even wat meer verantwoordelijk. Het bewaken van de backlog, zorgen dat sprints orderlijk en efficiënt verlopen, user stories maken en het meten van de waarde van het product, de Product Owner doet het allemaal. Het is een diverse rol die geknipt is voor professionals waarbij het Agile-bloed door hun aderen stroomt. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan direct onze actuele vacatures!

Data-analyse is essentieel voor gedegen sturing

Er bestaan weinig branches die zo veel data tot zijn beschikking heeft als de bankwereld. Er worden jaarlijks miljarden transacties verwerkt, duizenden nieuwe producten afgenomen en klanton- en offboarding trajecten zijn de orde van de dag. Dit maakt het datalandschap van een bank zeer dynamisch. Juist daarom is deze branche enorm uitdagend voor Data Analisten. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan ons actuele vacature-aanbod!

Jouw droombaan in Business IT

Ben je op zoek naar jouw droombaan, maar vind je niet direct een passende vacature terug op onze website? Doe dan onze CV match! Dan gaan wij zoek naar een baan op maat voor jou!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031_cc-coffee-1.png