Junior Adviseur MKB

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als Adviseur MKB ben je hét aanspreekpunt van de bank voor zakelijke klanten die geen vaste Accountmanager hebben. Voor het merendeel zijn dit MKB-klanten uit je eigen regio.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Senior Adviseur MKB

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als Senior Adviseur MKB ben je hét aanspreekpunt van de bank voor zakelijke klanten die geen vaste Accountmanager hebben. Voor het merendeel zijn dit MKB-klanten uit je eigen regio.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Accountmanagement voor MKB en GZ

De Accountmanager is het eerste aanspreekpunt voor zakelijke klanten met een groot account. Als Accountmanager weet je alles over jouw klanten. Je gaat bij ze op bezoek, neemt af en toe contact om te checken hoe het ervoor staat en je schakelt met interne stakeholders om ervoor te zorgen dat de klant maximaal gebruik kan maken van de mogelijkheden van de bank. Benieuwd naar de actuele mogelijkheden? Bekijk dan ons vacature-aanbod!

Financieringsspecialist met branchekennis

De functie van Financieringsspecialist is destijds in het leven geroepen om de Accountmanager te ontlasten. De Accountmanager hoort op pad te zijn en heeft daarom weinig tijd om uitgebreid aan de slag te gaan met het uitwerken van kredietvoorstellen. Als Financieringsspecialist focus jij je daarom volledig op de binnendienst-taken. Omdat je vrij diep ingaat op branchespecifieke gegevens, krijg je een specialisatie toegewezen die je verder kunt uitbouwen. Met name voor kenners van de Food & Agri én de Vastgoed sector is er altijd een mooie baan te vinden! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Financieringsspecialist? Bekijk dan ons actuele vacature-aanbod!

Bedrijfsadvies aan zakelijke klanten

Business Banking is door de jaren heen veranderd. 20 jaar geleden waren processen lokaal ingericht en hadden heel veel klanten een vaste accountmanager. Door toedoen van professionalisering, digitalisering en externe factoren is dit inmiddels niet meer het geval. Het Bedrijfsadvies is in opkomst. Banken bieden hun klanten een ondernemersdesk waar ze terecht kunnen met al hun vragen. Als Bedrijfsadviseur zijn je werkdagen zeer divers: je spreekt op een dag heel veel verschillende klanten. Je helpt ze om hun weg te vinden in het productaanbod van de bank. Bij sommige Bedrijfsadvies-functies mag je beslissingen nemen over kleine kredieten, in andere gevallen mag je de klant alleen helpen bij hun digitale klantreis.

Klantenservice Zakelijk: leerzame startersbaan

Ben je net afgestudeerd en zoek je een leuke baan? Dan is de functie van Klantenservice Zakelijk een hele goede leerschool. Op de eerste lijn van het callcenter voor zakelijke klanten van de bank leer je alles over ondernemingsplannen, financieringen en andere zaken die van groot belang zijn voor zakelijke klanten. Deze kennis kun je later in je carrière heel goed gebruiken. Medewerker Klantenservice Zakelijk is de beste voorbereiding op een rol als Bedrijfsadviseur of Accountmanager.

Jouw droombaan in Business Banking

Ben je op zoek naar jouw droombaan, maar vind je niet direct een passende vacature terug op onze website? Doe dan onze CV match! Dan gaan wij zoek naar een baan op maat voor jou!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1