De Volksbank: bankieren met je hart

Op de afdeling Bijzonder Beheer van de Volksbank heeft iedereen een groot hart. Er wordt goed voor klanten gezorgd en goed voor collega’s. De sfeer is informeel en er is geen hele strakke hiërarchie. Medewerkers van de Volksbank gaan heel ver wat betreft het meedenken met hun Bijzonder Beheer-klanten: er wordt veel ruimte geboden om het onderliggende probleem van betalingsachterstanden te achterhalen. Daar zijn soms lange gesprekken voor nodig. Geen probleem bij de Volksbank. De manvrouw-verdeling is nagenoeg 50/50 en ook qua leeftijd bestaat er een goede mix tussen jonge en belegen medewerkers.

Wanneer kies je voor de Volksbank?

Wanneer je maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vindt en je stellig gelooft dat ‘menselijk bankieren’ de enige manier van bankieren is: dan is de keuze voor de Volksbank een passende keuze voor jou.

Wanneer kies je niet voor de Volksbank?

Vind je scoren en veel geld verdienen heel belangrijk? Dan is de Volksbank niet de beste keuze. Ook wanneer je gewend bent om veel en stevige feedback te geven, is een andere werkcultuur waarschijnlijk beter voor jou. Bij de Volksbank gaan collega’s betrekkelijk voorzichtig met elkaar om, die communicatiestijl ligt niet iedereen goed.

Nationale Nederlanden: zelfontplooiing staat centraal

Nationale Nederland staat bekend om de aandacht die wordt besteed aan de ontwikkeling van medewerkers. Het is een opdrachtgever die met je meedenkt over jouw toekomst. Je wordt actief aangemoedigd om nieuwe kennis op te blijven doen.

De afdeling Bijzonder Beheer van Nationale Nederlanden bestaat een enorm diverse mix aan professionals. Deze financiële dienstverlener heeft inclusie hoog op de HR-agenda staan. Iedereen moet zich welkom voelen. De afdeling kent een goede balans tussen MBO- en HBO’ers, mannen en vrouwen en ook de leeftijdsverdeling is goed afgewogen.

Er is veel aandacht voor de werkprivébalans van medewerkers. Nationale Nederlanden heeft aandacht voor je werkpersoon, maar ook voor je privépersoon.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wanneer kies je voor Nationale Nederlanden?

Als je een oog hebt voor details en kwaliteit leveren aan klanten belangrijk vindt, dan zit je bij Bijzonder Beheer van de Nationale Nederlanden zeker op je plek! En als je wilt groeien, ook al zit in de nadagen van je carrière.

Wanneer kies je voor niet Nationale Nederlanden?

Als je geld verdienen heel belangrijk vindt, is de afdeling Bijzonder Beheer van Nationale Nederlanden niet dé werkplek voor jou. Wanneer je het idee hebt dat je uitgeleerd bent, ook dan kies je mogelijk beter voor een andere opdrachtgever. Nationale Nederlanden houdt van medewerkers die in beweging blijven.

Rabobank: één grote familie

Het samen gevoel is bij Rabobank heel belangrijk. Werken doe je samen met je collega’s. Rabobank is één grote familie. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt op een warme manier met elkaar omgegaan. Specifiek voor de afdeling Bijzonder Beheer geldt dit mogelijk nog meer: collega’s zijn er voor elkaar en natuurlijk ook voor de klant.

Wanneer kies je voor de Rabobank?

Rabobank betaalt goed. Specifiek voor Medewerkers Bijzonder Beheer is over het algemeen geen voorname reden om voor een opdrachtgever kiezen, maar het is wel een feit dat het benoemen waard is.

Een andere reden om voor Rabobank te kiezen is dat je Rabobank ervaring hebt. Medewerkers van de Boerenleenbank blijven vaak bij deze bank werken. Rabobank heeft bovendien een voorkeur voor medewerkers die hun systemen al kennen.

Wanneer kies je niet voor de Rabobank?

De keerzijde van de focus op Eenmaal Rabobank is altijd Rabobank ligt voor de hand: een onderdeel worden van een familie is een lastiger dan onderdeel zijn van een familie. Wanneer je het interessant vindt om regelmatig een andere werkcultuur te proeven, dan is Rabobank niet de opdrachtgever voor jou.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in Bijzonder Beheer? Bekijk dan onze actuele vacatures!

Gerelateerde vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onderstaande vacatures zijn mogelijk interessant voor jou!

Traineeship Finance

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Versneld carrière maken in de financiële dienstverlening? Dan bestaat er geen betere start dan de Traineeship Finance.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Medewerker Bijzonder Beheer

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als Medewerker Bijzonder Beheer begeleid je klanten met serieuze betalingsachterstanden. Klanten die al maanden hun hypotheek of persoonlijke lening niet hebben kunnen aflossen krijgen jou aan de lijn.

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Of neem contact op met Debby
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Stuur Debby een appje!
Bereik Debby op LinkedIn

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1