Wat doet een Quality Checker?

De Quality Checker geeft heel veel feedback aan CDD Analisten gedurende de dag. Hij is een vraagbaak die beschikbaar is op de werkvloer en die vragen beantwoord tijdens het analyseren en na het analyseren. Analisten vragen hem tijdens de analyse om advies zodat een dossier bij het controleren niet opnieuw opengebroken hoeft te worden om aanpassingen te doen.

Quality Checkers controleren alle door Analisten afgehandelde dossiers. Ze lopen alle stappen na en toetsen de juridische juistheid van het dossier. Zijn er aannames gedaan die niet goed worden toegelicht? Zijn de bevindingen goed geformuleerd? Dit zijn de vragen die de Quality Checker zichzelf stelt bij het controleren. Wanneer de dossierkwaliteit op orde is wordt deze afgesloten. De QC’s zijn dus eindverantwoordelijk voor de dossierkwaliteit.

Wat heeft een Quality Checker op zijn CV staan?

Geen CV is hetzelfde. Maar binnen de Customer Due Dilligence zijn de carrièrestappen vrij overzichtelijk. Dit zie je terug op het merendeel van de CV’s van Quality Checkers. Je begint als junior, groeit door naar medior en tegen de tijd dat je een senior rol aanneemt krijg je aanvullende taken. Zodra je voldoende dossierkennis hebt kun je doorgroeien naar Quality Checker.

Gerelateerde vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onderstaande vacatures zijn mogelijk interessant voor jou!

Quality Checker CDD

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

De Quality Checker is verantwoordelijk voor het controleren van het werk van KYC Analisten bij banken. Nadat zij hun onboarding of review hebben afgerond ben jij aan zet.

lesleyrond mailfoto
Of neem contact op met Lesley
Bel Lesley op 0655805744
Stuur Lesley een e-mail
Stuur Lesley een appje!
Bereik Lesley op LinkedIn

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1