Voordeel 1: via ons netwerk kom je makkelijker binnen

Carrierecafe bestaat al 20 jaar en vanaf de eerste jaren van oprichting zijn we al actief in de financiële dienstverlening. Daarom is ons netwerk binnen de branche heel groot. Stuur je bij ons je CV in? Dan gebruiken we dit netwerk om deuren te openen die anders mogelijk gesloten waren gebleven.

Voordeel 2: we kennen alternatieve kansen voor jou

Carrierecafe heeft een uitgebreid vacature-aanbod. Als je op één van onze vacatures reageert gaan we direct kijken of de vacature in kwestie bij je past. Maar we kijken ook breder: mogelijk hebben we nog andere uitdagingen voor je, waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Functieprofielen kunnen snel veranderen en door de jaren heen evolueert het aanbod aan banen. Daarom komen we altijd met interessante alternatieven. Uiteraard is het uiteindelijk aan jou om te bepalen waar je interesse in hebt. Maar we denken altijd met je mee!

Voordeel 3: wij kennen de sollicitatieprocedures héél goed

Sollicitatieprocedures zijn overal anders. De verschillen zijn over het algemeen vrij subtiel, maar weten waar je aan toe bent kan je kansen vergroten. Vanwege onze specifieke ervaring met financiële dienstverleners kunnen we je tot in detail vertellen waarom solliciteren bij ABN AMRO anders is dan bij Rabobank. Om maar een voorbeeld te noemen.

Voordeel 4: wij bereiden je heel uitgebreid voor op sollicitatiegesprekken

Word je uitgenodigd om bij een opdrachtgever op gesprek te gaan? Dan bereiden we je uitgebreid voor op dit gesprek. Onze kennis van de branche stelt ons in staat om ook hierbij heel gedetailleerd advies te geven. We beantwoorden vragen als: met welke manager heb je een gesprek en waar is hij of zij gevoelig voor?

Voordeel 5: je werkt op projectbasis

Als gedetacheerde werk je mee aan projecten waarvoor specifieke kennis nodig is. Carrierecafe helpt meerdere financiële dienstverleners die snel extra capaciteit nodig hebben. Dit heeft voor jou als werknemer ook voordelen. Carrierecafe krijgt doorlopend nieuwe zoekopdrachten vanuit de branche, waardoor er voor jou altijd interessante projecten beschikbaar zijn. Door mee te kijken in verschillende keukens kom je er zelf achter welke bedrijfscultuur het beste bij je past.

Stopt een project en kom je onverhoopt zonder opdracht te zitten? Geen probleem. Als je een detacheringscontract hebt, krijg je gewoon doorbetaald!

Voordeel 6: we denken met je mee over toekomstige carrièrekansen

Ga je via ons op detacheringsbasis werken? Dan krijg je een Fieldmanager toegewezen. Dit is iemand die je met je meedenkt over carrièrekansen. Met hem of haar bespreek je opleidingswensen en je toekomstperspectief.

Voordeel 7: detachering is goed voor je persoonlijke ontwikkeling

Flexwerkers wisselen doorgaans vaker van functie. Dit is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Als je in een nieuwe omgeving terecht kom, leer je nieuwe dingen. Omdat iedere financiële dienstverlener zaken nét even anders doet, leer je nieuwe methoden en werkwijzen. Financieel gezien is detachering ook de beste optie: je groeit snel in salaris omdat je vaker van functie of rol wisselt, én omdat je meer kennis opdoet in een betrekkelijke korte tijd.

Gerelateerde vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onderstaande vacatures zijn mogelijk interessant voor jou!

Junior Adviseur MKB

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als Adviseur MKB ben je hét aanspreekpunt van de bank voor zakelijke klanten die geen vaste Accountmanager hebben. Voor het merendeel zijn dit MKB-klanten uit je eigen regio.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Senior Adviseur MKB

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als Senior Adviseur MKB ben je hét aanspreekpunt van de bank voor zakelijke klanten die geen vaste Accountmanager hebben. Voor het merendeel zijn dit MKB-klanten uit je eigen regio.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1