Voordeel 1: via ons netwerk kom je makkelijker binnen

Carrierecafe bestaat al 20 jaar en vanaf de eerste jaren van oprichting zijn we al actief in de financiële dienstverlening. Daarom is ons netwerk binnen de branche heel groot. Stuur je bij ons je CV in? Dan gebruiken we dit netwerk om deuren te openen die anders mogelijk gesloten waren gebleven.

Voordeel 2: we kennen alternatieve kansen voor jou

Carrierecafe heeft een uitgebreid vacature-aanbod. Als je op één van onze vacatures reageert gaan we direct kijken of de vacature in kwestie bij je past. Maar we kijken ook breder: mogelijk hebben we nog andere uitdagingen voor je, waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Functieprofielen kunnen snel veranderen en door de jaren heen evolueert het aanbod aan banen. Daarom komen we altijd met interessante alternatieven. Uiteraard is het uiteindelijk aan jou om te bepalen waar je interesse in hebt. Maar we denken altijd met je mee!

Voordeel 3: wij kennen de sollicitatieprocedures héél goed

Sollicitatieprocedures zijn overal anders. De verschillen zijn over het algemeen vrij subtiel, maar weten waar je aan toe bent kan je kansen vergroten. Vanwege onze specifieke ervaring met financiële dienstverleners kunnen we je tot in detail vertellen waarom solliciteren bij ABN AMRO anders is dan bij Rabobank. Om maar een voorbeeld te noemen.

Voordeel 4: wij bereiden je heel uitgebreid voor op sollicitatiegesprekken

Word je uitgenodigd om bij een opdrachtgever op gesprek te gaan? Dan bereiden we je uitgebreid voor op dit gesprek. Onze kennis van de branche stelt ons in staat om ook hierbij heel gedetailleerd advies te geven. We beantwoorden vragen als: met welke manager heb je een gesprek en waar is hij of zij gevoelig voor?

Voordeel 5: je werkt op projectbasis

Als gedetacheerde werk je mee aan projecten waarvoor specifieke kennis nodig is. Carrierecafe helpt meerdere financiële dienstverleners die snel extra capaciteit nodig hebben. Dit heeft voor jou als werknemer ook voordelen. Carrierecafe krijgt doorlopend nieuwe zoekopdrachten vanuit de branche, waardoor er voor jou altijd interessante projecten beschikbaar zijn. Door mee te kijken in verschillende keukens kom je er zelf achter welke bedrijfscultuur het beste bij je past.

Stopt een project en kom je onverhoopt zonder opdracht te zitten? Geen probleem. Als je een detacheringscontract hebt, krijg je gewoon doorbetaald!

Voordeel 6: we denken met je mee over toekomstige carrièrekansen

Ga je via ons op detacheringsbasis werken? Dan krijg je een Fieldmanager toegewezen. Dit is iemand die je met je meedenkt over carrièrekansen. Met hem of haar bespreek je opleidingswensen en je toekomstperspectief.

Voordeel 7: detachering is goed voor je persoonlijke ontwikkeling

Flexwerkers wisselen doorgaans vaker van functie. Dit is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Als je in een nieuwe omgeving terecht kom, leer je nieuwe dingen. Omdat iedere financiële dienstverlener zaken nét even anders doet, leer je nieuwe methoden en werkwijzen. Financieel gezien is detachering ook de beste optie: je groeit snel in salaris omdat je vaker van functie of rol wisselt, én omdat je meer kennis opdoet in een betrekkelijke korte tijd.

Gerelateerde vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onderstaande vacatures zijn mogelijk interessant voor jou!

Financieringsspecialist MKB

HBO
Fulltime
Amsterdam

Een MKB’er klopt bij de bank aan omdat hij financiering nodig heeft voor zijn nieuwe onderneming. Een Accountmanager MKB gaat uitgebreid in gesprek met deze klant en schat in of het geschreven Business Plan levensvatbaar is

dorien.png
Of neem contact op met Dorien
Bel Dorien op 06-10379395
Stuur Dorien een e-mail
Stuur Dorien een appje!
Bereik Dorien op LinkedIn

Finance Traineeship

HBO
Fulltime
Amersfoort

Versneld carrière maken in de financiële dienstverlening? Dan bestaat er geen betere start dan het Finance Traineeship van Zakelijk Inkomen!

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031_cc-coffee-1.png