Argument één: brede kennis van bedrijfsculturen

Onze recruiters hebben kennis van een groot aantal bedrijfsculturen binnen de financiële sector. In het 20-jarige bestaan van Carrierecafe hebben we professionals geplaatst bij 37 verschillende opdrachtgevers (waaronder alle grote banken). Op basis van ervaringen uit het verleden hebben we dus een heel goed beeld van de subtiele verschillen die er zijn, en hoe bedrijfsculturen door de jaren heen zijn veranderd. Dit maakt het vinden van de perfecte match een stuk eenvoudiger.

Argument twee: uitgebreide database

Onze interne database met kandidaten is zeer uitgebreid. Kandidaten met ervaring in de Personal Banking, Business Banking, IT, Risk & Compliance of een ander vakgebied. Door dat Carrierecafe deze uitgebreide database heeft, kunnen we snel schakelen als je als manager een geschikte kandidaat zoekt.

Argument drie: specialisatie in financiële wereld

Carrierecafe is gespecialiseerd in functies voor de financiële wereld. We zijn heel goed op de hoogte van de inhoud van de functieprofielen die we zoeken. Carrierecafe kiest voor groei in de diepte, niet in de breedte. Door een systeem van interne kennisdeling zorgen we ervoor dat iedereen een gelijk kennisniveau heeft. Onze CV-scan voor een openstaande vacature is daardoor van een heel hoog niveau. We stellen altijd kandidaten voor die ruim voldoen aan de functie-inhoudelijke eisen van een vacature.

Argument vier: het risico ligt bij ons

Door te kiezen voor detachering neem je als opdrachtgever weinig risico. Mocht een kandidaat in de loop van een project ongeschikt blijken, dan staat hij bij Carrierecafe Detachering op de loonlijst, niet bij jou als opdrachtgever. Bovendien zijn we zeer flexibel. In een zeer korte tijd hebben we een geschikte vervanger gevonden.

Geschikte kandidaten nodig?

Ben je momenteel op zoek naar een geschikte kandidaten voor een vacature in de financiële sector? Neem dan gerust contact contact met mij op!

Gerelateerde vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onderstaande vacatures zijn mogelijk interessant voor jou!

Capaciteitsmanager

HBO
Fulltime
Amsterdam

Als Capaciteitsmanager maak je forecasts voor het callcenter van een grote bank. Binnen het WFM-team ben jij degene die naar de langere termijn kijkt.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Traffic Manager

HBO
Fulltime
Amsterdam

De Traffic Manager bewaakt de servicelevels van het callcenter van een grote bank. Je houdt wachtrijnen in de gaten en je lost onverwachte bezettingsproblemen op

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1