Eén keer klikken en bam: je hebt gesolliciteerd

Solliciteren met CV, zonder CV of via LinkedIN: op onze website kan het allemaal. Digitaal solliciteren is bij ons heel eenvoudig. Zoek je een andere baan, maar weet je niet precies wat je wilt gaan doen? Doe onze CV match en wij denken met je mee over de mogelijkheden!

Elke CV-match is 100% op maat

Een CV-match is altijd uniek. In een tijd waarin jij als kandidaat aan zet bent, verdien je op maat aandacht bij het zoeken naar een nieuwe baan. Door de CV-match te doen, geef je ons de opdracht: zoek eens naar een baan die 100% bij mij past. Graag! Persoonlijke aandacht zit in het DNA van Carrierecafe. Dus op die vraag geven we heel graag een antwoord dat je verwachtingen overtreft!

Er bestaan interessante onbekende functies

Bij de grote banken werken alleen al 134.000 professionals. Je kunt je voorstellen hoeveel verschillende functies er dus zijn in de bancaire sector. Bovendien hanteert iedere opdrachtgever zijn eigen functietitels. Als werkzoekende zie je daarom de bomen door het bos niet meer.

Bovendien bestaan er functies waar je mogelijk nog nooit van gehoord hebt of waarvan je niet weet dat zij-instroom mogelijk is. We helpen je graag bij het vinden van de bomen in het bos!

Solliciteer in één klik bij alle banken

Carrierecafe heeft een uitgebreid netwerk binnen de bankwereld. Ben je van plan om een open sollicitatie te versturen naar bijvoorbeeld ABN AMRO, ING of Rabobank? Dat kan zeker. Maar: solliciteer bij ons en wij stellen samen met jou vast welke bedrijfscultuur het beste bij jou past.

Carrierecafe is een specialist. We focussen ons volledig op de financiële dienstverlening. Daarom kennen we de bedrijfsculturen heel erg goed. Een bank kent bovendien nooit één uniforme bedrijfscultuur: deze kan verschillen per afdeling en zelfs per locatie. Het kan daarom best lastig zijn om zonder hulp vast te stellen waar jij het beste tot je recht komt. Maak gerust gebruik van onze kennis op dit vlak!

Er bestaan interessante opdrachtgevers (waar jij nog niet aan hebt gedacht)

De drie grote banken zijn heel populair als opdrachtgever. De kans dat jij minimaal één van de grote drie op je CV hebt staan is heel groot. Maar: het kan zijn dat een andere opdrachtgever beter bij je past. Een dochteronderneming van één van deze banken, een verzekeraar die ook bancaire producten aanbiedt of een gespecialiseerd MKB-bedrijf bijvoorbeeld.

Doe direct de CV-match en je ontvangt een baansuggestie op maat van ons!

Gerelateerde vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onderstaande vacatures zijn mogelijk interessant voor jou!

Quality Checker CDD

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

De Quality Checker is verantwoordelijk voor het controleren van het werk van KYC Analisten bij banken. Nadat zij hun onboarding of review hebben afgerond ben jij aan zet.

lesleyrond mailfoto
Of neem contact op met Lesley
Bel Lesley op 0655805744
Stuur Lesley een e-mail
Stuur Lesley een appje!
Bereik Lesley op LinkedIn

Medior AML Analist

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als AML Analist beoordeel je geheel zelfstandig afwijkende transacties, over het algemeen van zakelijke klanten. De Team Lead AML kent je een paar pittige vraagstukken toe waarmee je vervolgens aan de slag gaat.

max4353 lowres
Of neem contact op met Max
Bel Max op 0625104691
Stuur Max een e-mail
Stuur Max een appje!
Bereik Max op LinkedIn

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1