Wanneer een potentieel nieuwe opdrachtgever jou googelt of bekijkt via LinkedIn of Facebook, welk beeld krijgt deze persoon van jou? Een keihard feit: het jezelf verkopen als merk, is in deze tijd een absolute must. Jij laat jouw opdrachtgever en collega’s zien waar jij voor staat. Het gaat verder dan het dragen van een vertrouwde outfit, maar wat jij wilt, is dat andere mensen, jou als dé oplossing voor hun probleem zien. Pak jij het initiatief of ben jij liever one of the guys?

Trend
Je bent bijna genoodzaakt om mee te gaan in de stroom van personal branding. Met personal branding creëer jij jouw eigen markpositie en mogelijkheden. Vroeger was personal branding irrelevant. Jij werkte jouw hele leven voor één baas en promotie was grotendeels gebaseerd op dienstjaren. In de huidige tijd van projectcontracten is de baanzekerheid lager. Jouw toegevoegde waarde moet direct zichtbaar zijn. Dit schept torenhoge verwachtingen.

In de hectiek lopen wij onszelf weleens voorbij. Het is niet niks; omgaan met een diversiteit aan keuzes, hoge verwachtingen en een hoge prestatiedruk. Als professional moet jij een werkomgeving hebben waarin bevlogenheid wordt gewaardeerd. Vraag pro-actief naar feedback, zodat de overlap tussen jouw talent, passie en meerwaarde zichtbaar wordt. Zo creëer jij een ideale plek of rol en benut jij het thuis-op-je-werk concept maximaal!

 

Aan de slag
Veel professionals hebben geen idee waar hun talenten écht liggen, omdat zij een verkeerd ideaalbeeld krijgen voorgeschoteld. Het is belangrijk om er vandaag over na te denken. Stel jezelf de kritische vragen:

● Wat is jouw persoonlijke kracht?
● Wat zijn jouw belangrijkste overtuigingen?
● Ervaar jij werkgeluk in jouw huidige werkomgeving?
● Is social media voor jou: een stoorzender of wondermiddel?

Zet personal branding jou aan het denken of voel jij jezelf ongelukkig in jouw huidige werkomgeving? Kom in contact met Carrierecafe! Bel direct naar 030-2926070! Kies vóór transparantie, kies vóór Carrierecafe!

Gerelateerde vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onderstaande vacatures zijn mogelijk interessant voor jou!

Traineeship Finance

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Versneld carrière maken in de financiële dienstverlening? Dan bestaat er geen betere start dan de Traineeship Finance.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Medewerker Bijzonder Beheer

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als Medewerker Bijzonder Beheer begeleid je klanten met serieuze betalingsachterstanden. Klanten die al maanden hun hypotheek of persoonlijke lening niet hebben kunnen aflossen krijgen jou aan de lijn.

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Of neem contact op met Debby
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Stuur Debby een appje!
Bereik Debby op LinkedIn

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1