Wandelen door een leeg pand

“Op de eerste werkdag ga ik naar Den Bosch om een laptop op te halen. Ik word daar hartelijk ontvangen door de leidinggevende van een andere afdeling. Uiteraard zonder handdruk en met een gepaste afstand van 1,5 meter. Mijn nieuwe collega’s van afdeling Facility zijn ook in het gebouw. Maar verder vrijwel niemand. Het is best bijzonder om te wandelen door een nagenoeg leeg pand. De MKB-afdeling waar ik kom te werken is volledig uitgestorven. Iedereen werkt verplicht thuis.”

Digitale dagstart

“Nadat ik mijn nieuwe werklaptop heb opgehaald met daarop alle benodigde applicaties neem ik voor het eerst deel aan een digitale dagstart. De voorzitster is dezelfde leidinggevende die mij heeft ontvangen op kantoor. Ik constateer dat iedereen de moed erin houdt en elkaar op deze manier toch weet te vinden. Opvallend in positieve zin.”

Geheel digitaal inwerktraject

“Meteen vanaf het begin werk ik thuis. De inwerkperiode vindt dus digitaal plaats. Dat is best even zoeken. Via Skype woon ik dagstarts bij en maak ik kennis met nieuwe collega coaches. Zij zijn enorm behulpzaam waardoor ik langzaam wegwijs word in de manier van werken bij Essent. Ik pionier daarnaast in de systemen en volg opleidingsvideo’s. Iedereen is druk en de zaken gaan gewoon door. Ik maak het vanaf de zijlijn mee maar word langzaam toch één van hen.”

Digitaal cultuur proeven

“Ik kan de sfeer en de cultuur van Essent ook digitaal proeven. Dit vind ik zelf toch wel opvallend om te constateren. Er ontstaat toch een beeldvorming van het bedrijf, ondanks dat ik vrijwel alle collega’s nog nooit gezien heb. Maar in alle eerlijkheid: ik kijk wel enorm uit naar de eerste echte ontmoeting op kantoor. Tot die tijd gebruik ik mijn creativiteit om een echte Essenter te worden.”

“Eén ding is zeker: deze Corona inwerkperiode vergeet ik nooit meer!”

Gerelateerde vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onderstaande vacatures zijn mogelijk interessant voor jou!

Traineeship Finance

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Versneld carrière maken in de financiële dienstverlening? Dan bestaat er geen betere start dan de Traineeship Finance.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Medewerker Bijzonder Beheer

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als Medewerker Bijzonder Beheer begeleid je klanten met serieuze betalingsachterstanden. Klanten die al maanden hun hypotheek of persoonlijke lening niet hebben kunnen aflossen krijgen jou aan de lijn.

debby konaltempvoortestdaarnaverwijderen
Of neem contact op met Debby
Bel Debby op 06 - 53479604
Stuur Debby een e-mail
Stuur Debby een appje!
Bereik Debby op LinkedIn

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1