Team Carrierecafe: het is net een sportclub

Er werken een hoop sportieve medewerkers bij Carrierecafe. We hebben krachtsporters zoals Bodine (kickboksen), Erwin (crossfit) en Stef (fitness) en duursporters zoals Debby (hardlopen) en Fons (wielrennen). En dan hebben we nog de multisporters die aan één vorm van beweging niet genoeg hebben zoals Dorien (fitness en suppen) en Femke (bootcamp, hardlopen, skeeleren en skiën). En Corne die een voorkeur heeft voor teamsport en een aardig balletje kan trappen.

De quotes van de dag

Bovengetekende heeft een aantal uitspraken tijdens de lunch van dinsdag opgeschreven voor het nageslacht:

Femke: “Ik vind het heerlijk om buiten actief bezig te zijn. Als persoon ben ik fanatiek ingesteld, opgeven is geen optie! Uiteraard sport ik ook omdat het lichamelijk goed is. Zodat ik weer heerlijk een kaasplankje kan eten met een glas wijn.”

Stef: “De boog hoeft niet altijd gespannen te zijn. Als ik sport, denk ik even nergens meer aan. En ik zit lekkerder in mijn vel als ik veel sport.”

Corne: “Het geeft voldoening. Omdat ik sport voel ik me vitaal en gezond. En ik zit lekkerder in mijn vel. Als ik veel sport voel ik me ’s avonds na het werk ook beter!”

Debby: “Even het hoofd leegmaken tijdens een rondje hardlopen. Ik voel me dan zowel thuis als op het werk fitter en gezonder.”

Dorien: “Na een dag focussen is sporten echt een uitlaatklep. Even het hoofd leegmaken geeft me nieuwe energie. En je wordt er ook scherper van op je werk, je kunt beter nadenken.”

Erwin: “Sport is mijn resetknop.”

Namens Team Carrierecafe: veel plezier in de sportschool!

Gerelateerde vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onderstaande vacatures zijn mogelijk interessant voor jou!

Quality Checker CDD

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

De Quality Checker is verantwoordelijk voor het controleren van het werk van KYC Analisten bij banken. Nadat zij hun onboarding of review hebben afgerond ben jij aan zet.

lesleyrond mailfoto
Of neem contact op met Lesley
Bel Lesley op 0655805744
Stuur Lesley een e-mail
Stuur Lesley een appje!
Bereik Lesley op LinkedIn

Medior AML Analist

HBO
Fulltime
Utrecht, Landelijk

Als AML Analist beoordeel je geheel zelfstandig afwijkende transacties, over het algemeen van zakelijke klanten. De Team Lead AML kent je een paar pittige vraagstukken toe waarmee je vervolgens aan de slag gaat.

max4353 lowres
Of neem contact op met Max
Bel Max op 0625104691
Stuur Max een e-mail
Stuur Max een appje!
Bereik Max op LinkedIn

Wij werken onder andere voor...

Even kennismaken?

Kom gerust bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We zijn reuze nieuwsgierig naar jouw verhaal!

3031 cc coffee 1