Adviseur Dagelijkse Bankzaken

MBO
Fulltime
Utrecht

Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken ben je het gezicht van de bank voor lokale klanten. Je werkplek is de bankhal, waar klanten binnenlopen met alle mogelijke vragen over het productaanbod van de bank.

aminelowres
Of neem contact op met Amine
Bel Amine op 0621347361
Stuur Amine een e-mail
Stuur Amine een appje!
Bereik Amine op LinkedIn

Aan de balie bij de bank

Beeldbellen, bellen, chatten, mailen, whatsapp. Veel klantcontact vindt vandaag de dag op afstand plaats. Maar er zijn nog steeds veel klanten met een voorkeur voor persoonlijk contact. De Adviseur Dagelijkse Bankzaken staat ze te woord op locatie. Je beantwoordt vragen over een breed scala aan onderwerpen: van rekeningaanvragen tot verzekeringen. Hoe meer ervaring je hebt, des te meer vragen je beantwoordt. Je bouwt zogeheten skills op die bepalen wat je wel en niet kunt beantwoorden. Hoe meer skills je hebt, des te afwisselender je werk.

Wat is het salaris van een Adviseur Dagelijkse Bankzaken?

Het salaris dat je als Adviseur Dagelijkse Bankzaken verdient hangt af van je kennis en kunde, alsmede van de opdracht. Over het algemeen gesteld is een salaris tussen de 2800 en 3300 euro per maand bij 2-4 jaar werkervaring gebruikelijk. Heb je meer dan 4 jaar ervaring? Dan verdien je tussen de 2900 en 3400 euro per maand. Bij ons vacature-aanbod vind je meer details!

Welke opleiding heb ik nodig als bankmedewerker?

Om als Adviseur Dagelijkse Bankzaken aan de slag te gaan heb je een MBO4 of HBO-diploma nodig. Daarnaast heb je WFT-certificaten nodig. Alle bankiers met klantcontact moeten gecertificeerd zijn om vragen te beantwoorden. WFT Basis is noodzakelijk. Daarnaast hangt het mede af van je specialisatie welke WFT’s je nodig hebt. Schade Particulier, Consumptief Krediet en Schade Particulier zijn veelgevraagd. Des te meer WFT’s je hebt, des te meer vragen je mag beantwoorden.

Welke competenties met je hebben?

Moet je bancaire loopbaan nog beginnen en twijfel je of een baan als Adviseur Dagelijkse Bankzaken iets voor jou is? De volgende competenties zijn van belang om te slagen in deze baan: communicatief vaardig, klantgericht en commercieel inzicht.

Wij werken onder andere voor...